• وبلاگ : جلوه
  • يادداشت : انواع وحدت، انواع اختلاف
  • نظرات : 0 خصوصي ، 1 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    سلام عليکم ... شهيدي هستم ... امروز لطف کرده بوديد و نظر گذاشته بوديد ...
    عرض کنم خدمت تان ، چند جمله در مورد نظر آقا و حضرت امام در خصوص احزاب برايتان مي فرستم شايد مفيد واقع شود :

    1- امام خامنه اي " ما با تحزّب مطلقاً مخالف نيستيم. اين كه خيال كنند ما با حزب و تحزّب مخالفيم، نه، اينطور نيست. قبل از پيروزى انقلاب، پايه‌هاى يك حزب بزرگ و فعال را خود ما ريختيم؛ اول انقلاب هم اين حزب را تشكيل داديم، امام هم تأييد كردند، چند سال هم با جديت مشغول بوديم؛ البته بعد به جهاتى تعطيل شد. همان وقت به ما اشكال مي‌كردند كه تحزّب با وحدت عمومى جامعه مخالف است. من آن وقت يك سخنرانى مفصلى كردم، كه بعد هم پياده شد و چاپ شد و پخش شد؛ تحت عنوان «وحدت و تحزّب». تحزّب مي‌تواند در جامعه انجام بگيرد، در عين حال وحدت هم صدمه‌اى نبيند؛ اينها با هم منافاتى ندارد. منتها آن حزبى كه مورد نظر ماست، عبارت است از يك تشكيلاتى كه نقش راهنمائى و هدايت آحاد مردم را به سمت يك آرمان‌هايى ايفاء مي‌كند "
    2- مقام معظم رهبري " اگر حزبي براي کانال‌کشي و کادرسازي و هدايت فکري جامعه در زمينه‌هاي سياسي، ديني، عقيدتي و ديگر عرصه‌ها بوجود آيد و قصد خود را در دست گرفتن قدرت قرار ندهد، کاري خوب و مورد تأييد است که البته اينگونه احزاب، اگر در رقابت‌هاي سياسي هم وارد شوند، به طور طبيعي برنده مي‌شوند "
    3-حضرت امام خميني " اين طور نيست که حزب بد باشد يا هر حزبي خوب باشد، ميزان ايده حزب است و اگر ايده چيز ديگري باشد اين حزب شيطان است، هر اسمي هم داشته باشد. بنابراين بايد بکوشيم حزبمان را حزب الله کنيم "
    4- امام خامنه اي " ما با تحزب مطلقا مخالفتي نداريم و معتقديم تحزب با وحدت جامعه منافاتي ندارد به شرط آنكه با نگاه درست ايجاد شود "
    به نظرم از فرمايشات حضرت امام و آقا اينطور بر مي آد که با حزب مشکلي ندارند و اينکه فرموديد حزب بازي به سمت رسيدن قدرت در دست متنفذان است جاي تعجب دارد ! داشتن احزاب پويا و متعهد قطعاً باعث پيشرفت مي شود ...
    پاسخ

    سلام خواهرم. نمي خواهم جدل بيخود کنم در حالي که هردو در يک جبهه ايم. خودتان يک مطالعه اي در سابقه تحزب در ايران و جهان بفرماييد مي بينيد که حزب ها «وسيله تثبيت قدرت» در دست زرسالاران اند و بس. شاهد مثالش جنبش هاي 99 درصدي در کل جهان و سابقه وطني اش همين سي و اندي سال (کدام حزب نماينده واقعي مردم و بهتر بگويم بقول حضرت امام پابرهنگان به عنوان صاحبان اصلي انقلاب، بوده است؟)اينکه حضرت امام و آقا با حزب مخالفت نکرده اند فرق مي کند با اينکه نظر موافق و توصيه اي داشته باشند. اظهر من الشمس است که در سطح کلان يکي از موارد اختلاف تفکر آقا و امثال هـ. همين حزب بازي است.شايد تجربه بشري در جهت دست به دست کردن قدرت و حکومت تا کنون به بهتر از دموکراسي و حزب بازي نرسيده باشد و به عنوان راه چاره از سر مجبوري خوب باشد ولي مگر نه اينکه جمهوري اسلامي آمده است که طرحي نو دراندازد؟